Operacija Leopard

Kaj je Operacija Leopard?

Operacija Leopard (v nadaljevanju Ople) je projekt, ki deluje pod okriljem Zavoda Živi na polno od jeseni 2014. Združuje moške različnih starosti in stanov, ki se trudijo živeti v čistosti. Ker je čistost širok in globok pojem, lahko omenimo, da se Ople v večji meri osredotoča na oddaljevanje od pornografije in samozadovoljevanja, a vključuje tudi druge vidike čistosti, predvsem zvestobo v mislih in dejanjih. Ople poganja hrepenenje po življenju v čistosti, ker je le-to čudovito in mogočno, a tudi krhko. Eden od vzrokov za krhkost je tudi dejstvo, da vsebina bojev za čistost pogosto ostane neizrečena. Ople to individualnost razsvetljuje in olajšuje.

Kako Ople deluje?

Vsak si postavi svoja merila, česa si v danem obdobju za »svojo čistost« iskreno želi. Svoj uspeh deli s sočlani s pomočjo štirih posebnih simbolov, ki ohranijo zaupnost dogajanja. To poteka preko interne, diskretne spletne tabele, preko katere smo vsi člani v dnevnem stiku. Za živost odnosov poskrbi razdelitev v pare- tako vsak dobi svojega varovanca, s katerim je v intenzivnejši navezi. Vsake toliko pa se dobimo vsi skupaj na prijateljskem druženju.

Komu je Ople namenjena

Ople je namenjena vsem, ki so žejni čistosti in ne bi bili radi v borbi zanjo več sami. Verjamemo, bo lahko Ople s svojim znanjem, izkušnjami in zgledom, predvsem pa z neobsojanjem in poslušanjem v pomoč manj in tudi bolj zahtevnim borcem. Priznavamo pa, da so v nekaterih primerih dobrodošla ali potrebna tudi dodatne okrepitve, kot so npr. individualna terapija ter molitve za notranje ozdravljenje.

Rezultati

Vsi, ki pri Ople vztrajamo, smo doživeli in še doživljamo občutne spremembe, ki povečujejo naše notranje zadovoljstvo ter izboljšujejo naše odnose z bližnjimi. S svojimi trudom si prizadevamo za nove mejnike temu zahtevnemu času.

Informacije

E-mail: operacija.leopard@gmail.com
Telefon: 040 269 933 (Nejc) 031 784 563 (Matej)