Pleši na polno

 

Drage plesalke in dragi plesalci.

Vreme nas je povabilo, da začnemo naše telesne aktivnosti prestavljati tudi v notranje prostore in tudi naš plesni tečaj se bo z naslednjim petkom (13. 9. 2019) ponovno začel.
Tudi letos bomo obdržali enak urnik.
  • Začetni tečaj 19.00 – 20.30 ure
  • Nadaljevalni 20.30 – 22.00 ure
Bomo pa glede na odgovore zadnje ankete po koncu tečaja prilagodili in spremenili metode dela in poučevanja, tako da bo tečaj še bolj prilagojen vašim željam.
Udeležba na prvi vaji je brezplačna, tako da lahko tisti, ki še ne poznate poteka plesnih vaj pridete na “aktivni ogled z udeležbo”.
Zaenkrat bomo obdržali enake skupine kot lani, tako da tisti, ki ste v lanskem letu hodili v začetni tečaj ostanete v začetnem in tisti, ki ste bili v nadaljevalnem ostanete v nadaljevalnem.
V primeru velikega števila prijav čisto novih tečajnikov bomo naredili še eno skupino (in bomo imeli začetni in nadaljevalni 1 in 2).
Prispevek za plesne bo ostal enak, kot je bil vsa leta (50 EUR za 10 vaj). Plesne vaje bodo v isti dvorani kot do sedaj (Rakovniška ulica 6, SMC Rakovnik – nad dvorano SMC Rakovnika mimo veroučnih učilnic). V primeru spremembe vas bom pravočasno obvestil (četrtek popoldan oz. petek dopoldan).
Upam, da se vidimo v nezmanjšanem številu in da pripeljete še katerega plesalca in/ali plesalko. To sporočilo lahko tudi posredujete vašim prijateljem in znancem.
Letos bomo zaradi lažje organizacije naredili prijave preko spleta na tej povezavi.

Če imate še katero vprašanje ali predlog vam z veseljem z Gregorjem odgovoriva. Lahko mi pišete ali pokličete na 040 480 411.
Želim vam lep teden.
Martin