Ženska na polno

Programi Ženska na polno so namenjeni ženskam vseh starosti v vseh življenjskih situacijah.

 

Polna življenja

polnaZivljenja6

Polna življenja… z iskro v očeh

 Polnost življenja in veselja je dostopna vsaki ne glede na trenutno situacijo in okoliščine.

Zakaj potem velikokrat životarim in ne živim? Kaj mi preprečuje, da bi zares zaživela? Kaj mi jemlje pogum, da bi se veselila? Jezus vsaki obljublja življenje v izobilju, skupaj pa bomo odkrivale, kaj konkretno to pomeni in kako polnost življenja živeti vsak dan.

Dobrodošla prav vsaka ne glede na starost. Pridruži se nam v Veržeju, 8.-10.12.2017.

Cena celotnega paketa je 100 evrov.

Seminar po vaši meri

Za župnije ali druge skupine lahko pripraviva poldnevni, celodnevni ali vikend seminar.

Za več informacij naju kontaktirajte na zenskanapolno@gmail.com

 

Privlačna – Vikend paket za tvoj razcvet!

Draga hči, mama, žena, sestra, prijateljica… Draga ženska, tvoje srce je dragoceno. Tvoja ženstvenost je dragocena. Hrepenenja, ki si jih imela kot majhna deklica
in ki jih morda še nosiš globoko v sebi, ti pripovedujejo o tem, kar Bog želi zate. Biti privlačna, ljubljena, dragocena in edinstvena… Bog je vate položil ženstvenost, ki je močna in nežna, ognjevita in privlačna. Brez dvoma je bila večkrat nerazumljena in žaljena. Označena kot »preveč« in »premalo«. Toda še vedno je tukaj, v tvojem najglobljem bistvu in vredna je, da jo ponovno odkriješ. Bog prihaja kot junak, da reši tvoje srce, da zaživiš na polno svoje življenje in svojo ženstvenost. Kot ženska, ki je resnično privlačna.
Vabiva te, da daš priložnost Bogu in sebi in se nam, preko predavanj, delavnic in vsestranskega razvajanja, pridružiš na poti ozdravljanja in razcvetanja. Z veseljem te pričakujeva v Veržeju od 19.-21.1. 2018. Cena celotnega paketa je 100 eurov. Dobrodošla prav vsaka, ne glede na starost.

Klikni za pričevanja.

Mojca Giacomelli in Živa Štiglic.

Prijavi se tukaj.

image.MR5RIY

 

Ljubljena – Pusti se ljubiti, da boš lahko ljubila!

Ženska postane lepa, ko ve, da je ljubljena. Moč ljubezni osvobodi njeno lepoto, prebudi njeno srce. Ona oživi. Za to ni treba čakati na moškega. Bog si želi, da bi on sam to prinesel v tvoje življenje. Da ozdravi, kar je ranjeno, in te osvobodi.

Preko predavanj, pričevanj, plesa, molitve, tišine in praznovanja se bomo skupaj učile sprejemati njegovo ljubezen in tako rasle v ljubezni do sebe in drugih. Vabljena na Ljubljeno. Dobrodošla vsaka, ne glede na starost.

V Veržeju od 16.-18. 2. 2018. Cena celotnega paketa je 100€.

Klikni za pričevanja.

Mojca Giacomelli in Živa Štiglic

Prijavi se tukaj.

image

Svobodna – Skoči v polnost.

svobodna_banner2

Ne znaš reči NE? Kar naprej daješ, ne znaš pa sprejemati? Se boriš z občutkom krivde? Poskušaš kontrolirati vse in vsakogar, razen sebe? Se čutiš odgovorno za ves svet, ne prevzameš pa odgovornosti, da bi živela in vodila svoje lastno življenje? Trpiš in se pritožuješ?

Če je na večino teh vprašanj tvoj odgovor DA, potem je ta seminar prav zate. Vabiva te, da daš priložnost Bogu in sebi ter se nam pridružiš na poti v svobodo. Dobrodošla prav vsaka ne glede na starost.

Z veseljem te pričakujeva  v Veržeju 2018. Cena celotnega paketa je 100 evrov.

Prijavi se tukaj.