Pričevanja z vikenda: LJUBLJENA

Resnične zgodbe:

V meni odmevajo resnične zgodbe iz vajinega življenja, ki mi vlivajo upanje in potrjujejo Božjo ljubezen do nas vseh. Dotaknil se me je žar, s katerim govorita, želja da pomagata in da nikogar ne obtožujeta. S tem ustvarjata vzdušje, da lahko pridemo do korenin in potlačenih izkušenj in jih predamo Jezusu, da lahko on potem vse obrne v dobro. Vajini govori so tako dobri, da je škoda, da bi jih kdorkoli zamudil.

Pohvalim celotno organizacijo:

Pohvalim celotno organizacijo, obe voditeljici in duhovnika Petra. Malo me je bilo strah priti, ampak se je ta strah razblinil v trenutku, ko sem prišla sem. Tukaj sem se počutila zelo domače. Vse je bilo na mestu. Dobro in prav. Posebno se me je dotaknilo, da me Bog neskončno ljubi in da se moram samo prepustiti in se ga oklepati. Z vsemi štirimi, če je treba J.

Potrditev, da sem na pravi poti:

Dobila sem potrditev, da sem na pravi poti, zagotovilo, da ne bom ničesar zamudila, saj me bo Bog ob pravem času poklical na pravo mesto. Potrditev, da nisem pozabljena od Boga, ampak ima on zame čudovit načrt. Zelo mi je bila všeč vajina dostopnost in sproščen odnos do vsake izmed nas. Vajino živo pričevanje me je zelo nagovarjalo. Vidi se, da to, kar pričujeta, tudi resnično živita. Tudi delavnici ples in glina, sta me zelo nagovorili.

Slavljenje pred Najsvetejšim:

Najbolj odmeva v meni slavljenje pred Najsvetejšim, molitev nad mano in besede opogumljanja in zaupanja v Božji načrt. Super vodita. Bili sta mi v navdih za spremembe v življenju, da začnem zares živeti. Počutila sem se sprejeto in zaradi tega tudi bolj odprto in opogumljeno za pogovor o sebi. Pridem še …

Pristnost in žar pričevalk:

Pristnost in žar pričevalk, sploh vseh udeleženk, kar odmeva v meni. Super pripravljena predavanja prepletena z osebnimi pričevanji, zasnova celotnega programa( ni prenatrpano, imaš svobodo izbire), lepo okolje, zgolj ženska družba, možnost pogovora in spovedi..

Jezus je res navzoč:

Jezus je res navzoč tukaj in zdaj. Sem božja hči, ki lahko vzamem iz božjega hladilnika, kar mi je Očka pripravil. Vse to in še veliko več.. odmeva v meni. Hvala za vso organizacijo, prijaznost, vajino poslanstvo. Super, da je seminar že od četrtka zvečer.

Božji načrt zame:

Božji načrt zame, je tisto po čemer hrepenim! Ob judovskih plesih sem začutila, kako lahko Gospoda slavim s celim telesom. Ko začnem peti pesem Jerihonske zidine, me preplavi občutek, da bo vse v redu, da se bo zgodilo to, kar je najboljše zame, saj ima Gospod zame načrt sreče.

Ples:

Zelo mi je bilo všeč, da je bil, poleg čudovitih predavanj in petja, vključen tudi ples. Vse je bilo zelo prepričljivo in doživeto.

Dinamičen program:

Dinamičen program (delavnici ples in glina), možnost vsakodnevne maše, pogovora, predavanja… Bog nas želi svobodne, srečne in lepe.

Krasne teme:

Teme krasne (na srce), lepe maše, sproščenost, veselje in smeh. Tudi med samimi govori. Super, ker je teorija podkrepljena s primerom oziroma dogodkom, pričevanjem iz življenja.